У Волочиську внаслідок ДТП травмувалася 67-річна пенсіонерка

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалась 67-річна пенсіонерка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 2 квітня, близько 06.30 години по вулиці Музейній у місті Волочиськ. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Попередньо встановлено, що 19-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2121» скоїв наїзд на 67-річну пенсіонерку, яка переходила дорогу в невстановленому місці.

У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої руки та забою обличчя  і була госпіталізована в травматологічне відділення Волочиської центральної районної лікарні.

Поліцейські вилучили автомобіль і помістили на штрафмайданчик. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що на Красилівщині внаслідок ДТП травмувалися 3 осіб. Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 березня, близько 08.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» неподалік села Мотрунки Красилівського району. Попередньо встановлено, шо 33-річний житель Старокостянтинова на автомобілі «Нісан» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 47-річного жителя Миколаєва. У результаті ДТП обидва водії отримали численні забої, а 35-річний пасажир «Шкоди» — перелом правої руки. Усім потерпілим надано медичну допомогу без госпіталізації. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

 

Leave a Comment

Останні новини

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

36 хв. тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

1 годину тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

1 годину тому

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

3 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

3 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

3 дні тому