У Волочиську внаслідок ДТП травмувалася 67-річна пенсіонерка

33
Фото: hm.npu.gov

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалась 67-річна пенсіонерка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 2 квітня, близько 06.30 години по вулиці Музейній у місті Волочиськ. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Попередньо встановлено, що 19-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2121» скоїв наїзд на 67-річну пенсіонерку, яка переходила дорогу в невстановленому місці.

У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої руки та забою обличчя  і була госпіталізована в травматологічне відділення Волочиської центральної районної лікарні.

Поліцейські вилучили автомобіль і помістили на штрафмайданчик. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що на Красилівщині внаслідок ДТП травмувалися 3 осіб. Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 березня, близько 08.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» неподалік села Мотрунки Красилівського району. Попередньо встановлено, шо 33-річний житель Старокостянтинова на автомобілі «Нісан» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 47-річного жителя Миколаєва. У результаті ДТП обидва водії отримали численні забої, а 35-річний пасажир «Шкоди» — перелом правої руки. Усім потерпілим надано медичну допомогу без госпіталізації. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне