Упродовж суботи-неділі на Хмельниччині сталося 5 ДТП з потерпілими

Правоохоронці наполегливо просять усіх учасників дорожнього руху враховувати непрості погодні умови та дотримуватися Правил дорожнього руху, щоб не створювати проблеми собі та оточуючим і не псувати новорічно-різдвяні свята.

28 грудня близько 02.40 години на автодорозі «Полонне — Шепетівка» поблизу села Хролин Шепетівського району 32-річний житель м. Полонне, керуючи автомобілем «Рено Кенго», допустив з’їзд у кювет.

У результаті ДТП 22-річний житель Полонського району отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці і був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні.

Того ж дня близько 06.00 години в м. Нетішин по вулиці Солов’ївській поблизу кафе «Лора» 47-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем «Шкода Октавія», під час здійснення зустрічного роз’їзду з вантажівкою, скоїв наїзд на 38-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому нижньої щелепи та забійних ран. Чоловіка госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. 

28 грудня близько 15.30 години при в’їзді в с. Шатава Дунаєвецького району 31-річний житель Кам’янця-Подільського, керуючи мікроавтобусом «Івеко», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 22-річного жителя с. Михайлівка.

У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми і був госпіталізований до районної лікарні.


 
29 грудня близько 00.24 години в Кам’янці-Подільському по вул. Тімірязєва 25-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Вольво», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом на узбіччі проїжджої частини.

У результаті ДТП 22-річний пасажир автівки отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кістки лівої кисті. Потерпілому надано медичну допомогу без госпіталізації.

Цього ж дня близько 20.30 години в Хмельницькому по вулиці Панаса Мирного водій тролейбуса 11-А застосував екстрене гальмування для уникнення наїзду на пішоходів, які перебігали дорогу у невстановленому місці.

У результаті цього 64-річна контролерка не втримала рівновагу, впала на підлогу і отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому ребер. Потерпілу госпіталізовано до травматологічного відділення міської лікарні.

У всіх перерахованих випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Leave a Comment

Останні новини

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

3 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

3 дні тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

3 дні тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

3 дні тому

В рамках Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну» висаджено 50 дубів

25 квітня 2024 року працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області доєднались до Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну». 

3 дні тому

Підприємство використовувало водосховище площею понад 250 га не маючи на це правовстановлюючих документів

На Хмельниччині судом повернув у розпорядження громади земельну ділянку водного фонду вартістю 1 млрд 661 млн грн.

3 дні тому