Упродовж суботи-неділі на Хмельниччині сталося 5 ДТП з потерпілими

147
Фото: .npu.gov.ua

Правоохоронці наполегливо просять усіх учасників дорожнього руху враховувати непрості погодні умови та дотримуватися Правил дорожнього руху, щоб не створювати проблеми собі та оточуючим і не псувати новорічно-різдвяні свята.

28 грудня близько 02.40 години на автодорозі «Полонне — Шепетівка» поблизу села Хролин Шепетівського району 32-річний житель м. Полонне, керуючи автомобілем «Рено Кенго», допустив з’їзд у кювет.

У результаті ДТП 22-річний житель Полонського району отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці і був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні.

Того ж дня близько 06.00 години в м. Нетішин по вулиці Солов’ївській поблизу кафе «Лора» 47-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем «Шкода Октавія», під час здійснення зустрічного роз’їзду з вантажівкою, скоїв наїзд на 38-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому нижньої щелепи та забійних ран. Чоловіка госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. 

28 грудня близько 15.30 години при в’їзді в с. Шатава Дунаєвецького району 31-річний житель Кам’янця-Подільського, керуючи мікроавтобусом «Івеко», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 22-річного жителя с. Михайлівка.

У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми і був госпіталізований до районної лікарні.


 
29 грудня близько 00.24 години в Кам’янці-Подільському по вул. Тімірязєва 25-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Вольво», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом на узбіччі проїжджої частини.

У результаті ДТП 22-річний пасажир автівки отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кістки лівої кисті. Потерпілому надано медичну допомогу без госпіталізації.

Цього ж дня близько 20.30 години в Хмельницькому по вулиці Панаса Мирного водій тролейбуса 11-А застосував екстрене гальмування для уникнення наїзду на пішоходів, які перебігали дорогу у невстановленому місці.

У результаті цього 64-річна контролерка не втримала рівновагу, впала на підлогу і отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому ребер. Потерпілу госпіталізовано до травматологічного відділення міської лікарні.

У всіх перерахованих випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне