Увага! В Славутській міській ОТГ активізувалися шахраї, які працюють під виглядом співробітників газової та інших служб

Так, нещодавно від дій шахраїв постраждала жителька м. Славута. Зловмисники  представилися працівниками ПАТ «Хмельницькгаз», і видурили гроші під приводом заміни лічильника.

У підприємстві наголошують: компанія надає послуги з ремонту чи встановлення будь-якого газового обладнання виключно після банківської проплати та наявності квитанції у споживача. Працівники не уповноважені та не мають права отримувати за послуги готівку.

Крім аферистів, які «прикидаються» співробітниками газової служби, вчиняти злочинні дії можуть під виглядом працівників й інших служб – Водоканалу, РЕМу тощо.

Розрахунок шахраїв будується на виборі жертви – зазвичай це старенькі, часто одинокі громадяни. У якості приманки пропонується знижка, безкоштовний газ, інші «акції». На прийняття рішення дається обмежений час.

Тому для того, щоб зберегти своє майно, не втратити заощадження не будьте надто довірливими та в жодному разі не впускайте до свого помешкання невідомих громадян, ким би вони не представлялися.

Якщо щось викликає у вас сумніви, одразу телефонуйте до поліції за номером 102.

Прес-служба Славутського МВК за повідомленням Славутського відділення поліції

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

17 хв. тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

21 хв. тому

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

3 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

3 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

3 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

3 дні тому