В Хмельницькому на перехресті вулиць Бандери-Зарічанської-Нижньої Берегової змінено організацію дорожнього руху

Від 19 січня 2022 року на вулиці Бандери, поблизу перетину з вулицею Зарічанською, вулицею Нижньою Береговою та вулицею Верхньою Береговою, а також на вулиці Нижній Береговій внесено зміни в організацію дорожнього руху транспортних засобів. Відтепер, на вулиці Бандери, в напрямку проспекту Миру, перед перехрестям з вулицею Зарічанською, з лівої смуги дозволено рух прямо, з правої – рух прямо та праворуч (прямо лише для громадського транспорту), а перед перехрестям з вулицею Верхньою Береговою рух прямо дозволено здійснювати з двох смуг.

Також на вулиці Нижній Береговій, на ділянці від житлового будинку 44 по вулиці Зарічанській до перехрестя з вулицею Бандери, влаштовано односторонній рух. Під’їзд до будинків на цій вулиці тепер здійснюється з вулиці Верхньої Берегової та через провулок Першотравневий.

Вказана ділянка вулиці Нижньої Берегової є звуженою (ширина від 3,5 м до 5,5 м), зустрічний роз’їзд ускладнений. З метою покращення безпеки дорожнього руху, прийнято рішення заборонити заїзд на вулицю Нижню Берегову з вулиці Бандери.

Усі зміни проводились на основі проєкту, який погоджено з управлінням патрульної поліції у Хмельницькій області.

Інформує Хмельницька міська рада

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому