В Хмельницькому на перехресті вулиць Бандери-Зарічанської-Нижньої Берегової змінено організацію дорожнього руху

Фото: https://khm.gov.ua/

Від 19 січня 2022 року на вулиці Бандери, поблизу перетину з вулицею Зарічанською, вулицею Нижньою Береговою та вулицею Верхньою Береговою, а також на вулиці Нижній Береговій внесено зміни в організацію дорожнього руху транспортних засобів. Відтепер, на вулиці Бандери, в напрямку проспекту Миру, перед перехрестям з вулицею Зарічанською, з лівої смуги дозволено рух прямо, з правої – рух прямо та праворуч (прямо лише для громадського транспорту), а перед перехрестям з вулицею Верхньою Береговою рух прямо дозволено здійснювати з двох смуг.

Також на вулиці Нижній Береговій, на ділянці від житлового будинку 44 по вулиці Зарічанській до перехрестя з вулицею Бандери, влаштовано односторонній рух. Під’їзд до будинків на цій вулиці тепер здійснюється з вулиці Верхньої Берегової та через провулок Першотравневий.

Вказана ділянка вулиці Нижньої Берегової є звуженою (ширина від 3,5 м до 5,5 м), зустрічний роз’їзд ускладнений. З метою покращення безпеки дорожнього руху, прийнято рішення заборонити заїзд на вулицю Нижню Берегову з вулиці Бандери.

Усі зміни проводились на основі проєкту, який погоджено з управлінням патрульної поліції у Хмельницькій області.

Інформує Хмельницька міська рада

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне