В Славуті запрацювала ще одна амбулаторія сімейної медицини

29 травня у Славуті, в районі залізничного вокзалу, відбулося відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Опісля урочистого перерізання символічної стрічки усі присутні мали можливість оглянути приміщення закладу, його матеріально-технічне оснащення та ближче познайомитися із медперсоналом.

slavuta-mvk.gov.ua

На заході був присутній міський голова Василь Сидор, заступник міського голови Ігор Піголь, голова районної ради Леонід Радзивілюк, голова районної державної адміністрації Богдан Маршук, головний лікар Славутського центру первинної медико-санітарної допомоги Олег Гаврилюк, головний лікар ЦРЛ Віктор Іващук та депутати Славутської міської ради.

Головний лікар Славутського центру ПМСД Олег Гаврилюк зауважив, що це вже п’ята амбулаторія у місті:

«Даний заклад допоможе максимально наблизити первинну медичну допомогу до пацієнта. У районі залізничного вокзалу проживає близько двох тисяч населення. Окрім цього, жителі ближніх сіл, таких, як Губельці, Перемишель, Вачів також зможуть підписати декларацію з лікарем та отримувати тут послуги. В амбулаторії працюватиме лікар та чотири медичні сестри. В майбутньому плануємо відкриття стоматологічного кабінету та аптеки. Функціонуватиме у нас денний стаціонар і пункт забору біологічного матеріалу для аналізів».

Міський очільник Василь Сидор зазначив, що робота влади спрямована на те, щоб славутчани та жителі району отримували необхідні послуги та почувалися комфортно.

slavuta-mvk.gov.ua

У свою чергу, Олег Гаврилюк висловив слова вдячності міському голові, представникам депутатському корпусу, керівництву району, підприємцю Василю Куцику за те, що не стоять осторонь проблем медичної галузі та всіляко сприяють її розвитку.

Прес-служба Славутського МВК

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

4 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

5 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

5 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

7 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

10 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

10 години тому