В Славуті запрацювала ще одна амбулаторія сімейної медицини

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

29 травня у Славуті, в районі залізничного вокзалу, відбулося відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Опісля урочистого перерізання символічної стрічки усі присутні мали можливість оглянути приміщення закладу, його матеріально-технічне оснащення та ближче познайомитися із медперсоналом.

slavuta-mvk.gov.ua

На заході був присутній міський голова Василь Сидор, заступник міського голови Ігор Піголь, голова районної ради Леонід Радзивілюк, голова районної державної адміністрації Богдан Маршук, головний лікар Славутського центру первинної медико-санітарної допомоги Олег Гаврилюк, головний лікар ЦРЛ Віктор Іващук та депутати Славутської міської ради.

Головний лікар Славутського центру ПМСД Олег Гаврилюк зауважив, що це вже п’ята амбулаторія у місті:

«Даний заклад допоможе максимально наблизити первинну медичну допомогу до пацієнта. У районі залізничного вокзалу проживає близько двох тисяч населення. Окрім цього, жителі ближніх сіл, таких, як Губельці, Перемишель, Вачів також зможуть підписати декларацію з лікарем та отримувати тут послуги. В амбулаторії працюватиме лікар та чотири медичні сестри. В майбутньому плануємо відкриття стоматологічного кабінету та аптеки. Функціонуватиме у нас денний стаціонар і пункт забору біологічного матеріалу для аналізів».

Міський очільник Василь Сидор зазначив, що робота влади спрямована на те, щоб славутчани та жителі району отримували необхідні послуги та почувалися комфортно.

slavuta-mvk.gov.ua

У свою чергу, Олег Гаврилюк висловив слова вдячності міському голові, представникам депутатському корпусу, керівництву району, підприємцю Василю Куцику за те, що не стоять осторонь проблем медичної галузі та всіляко сприяють її розвитку.

Прес-служба Славутського МВК

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне