Влада Славути після двомісячного зниження тарифу на тепло: з “нетерпінням” чекаємо на нову ціну на газ

У Славутській міській раді заявили, що з 1 листопада 2019 року вони на 14% зменшили тарифи на послугу із постачання теплової енергії (раніше централізованого опалення), однак вже з січня 2020 року доведеться переглядати тариф у бік збільшення. Інформує НГП.

“Доки уряд заявляє, що ціни на тепло будуть зменшуватись, національна компанія «Нафтогаз України» з 1 січня 2020 року підвищила вартість природного газу для комунальних підприємств на 19,2% та фактично запустила механізм перегляду тарифів на тепло у бік їх збільшення. Про це йшлося у додатковій угоді від НАК «Нафтогаз України», яка на початку грудня надійшла на адресу КП «Славутське ЖКО», згідно з якою витрати за спожитий природний газ вже у січні 2020 року мають скласти 7502,87 грн/1000 куб. м. Таким чином, це фактично змусило Славутське ЖКО коригувати у сторону збільшення уже з січня на 13,2% тарифи на послугу із постачання теплової енергії для населення та на 12,3% – для бюджетних установ та інших споживачів”, – відповідіний допис з’явився 8 січня на фейсбук-сторінці виконкому Славути.

У повідомленні зазначено, що “з дня на день КП «Славутське ЖКО» з «нетерпінням» чекає на нову ціну на природній газ у лютому, яка має надійти від НАК «Нафтогаз Україна», адже якою вона буде – невідомо”.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

32 хв. тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

49 хв. тому

Інспектори під час проведення рибоохоронного рейду виявили порушника, який рибалив забороненим знаряддям лову

Так на р. Случ поблизу с. Старий Остропіль Староостропільської ТГ Хмельницького району, чоловік добував водні біоресурси за допомогою забороненого знаряддя…

2 години тому

Як пацієнту подати скаргу до НСЗУ: алгоритм дій

Подати скаргу до НСЗУ — це не формальність. З початку року Національна служба здоров’я України отримала 1 080 звернень від…

2 години тому

У Хмельницькому безкоштовно вакцинують домашніх тварин: де можна отримати послугу

Цього року на Хмельниччині зафіксували випадок сказу у безпритульного собаки. Хвора тварина покусала 8-річного школяра та домашнього собаку.

3 дні тому

Хмельницький суд виніс вирок помічнику священника у справі сутички між ним і військовим

Півтора року пробаційного нагляду, виплату 50 тисяч гривень моральної шкоди й оплату лікування потерпілого — такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд помічнику…

3 дні тому