Влада Славути після двомісячного зниження тарифу на тепло: з “нетерпінням” чекаємо на нову ціну на газ

Фото: 5 канал

У Славутській міській раді заявили, що з 1 листопада 2019 року вони на 14% зменшили тарифи на послугу із постачання теплової енергії (раніше централізованого опалення), однак вже з січня 2020 року доведеться переглядати тариф у бік збільшення. Інформує НГП.

“Доки уряд заявляє, що ціни на тепло будуть зменшуватись, національна компанія «Нафтогаз України» з 1 січня 2020 року підвищила вартість природного газу для комунальних підприємств на 19,2% та фактично запустила механізм перегляду тарифів на тепло у бік їх збільшення. Про це йшлося у додатковій угоді від НАК «Нафтогаз України», яка на початку грудня надійшла на адресу КП «Славутське ЖКО», згідно з якою витрати за спожитий природний газ вже у січні 2020 року мають скласти 7502,87 грн/1000 куб. м. Таким чином, це фактично змусило Славутське ЖКО коригувати у сторону збільшення уже з січня на 13,2% тарифи на послугу із постачання теплової енергії для населення та на 12,3% – для бюджетних установ та інших споживачів”, – відповідіний допис з’явився 8 січня на фейсбук-сторінці виконкому Славути.

У повідомленні зазначено, що “з дня на день КП «Славутське ЖКО» з «нетерпінням» чекає на нову ціну на природній газ у лютому, яка має надійти від НАК «Нафтогаз Україна», адже якою вона буде – невідомо”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне