Впродовж 2022 року «Хмельницький туристично-інформаційний центр» відвідали понад 3 тисячі осіб

КП «Хмельницький туристично-інформаційний центр» підбив підсумки діяльності у 2022 році. Загалом протягом року до Центру, який знаходиться за адресою: вул. Проскурівська, 40, поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка, завітали 3270 відвідувачів.

«Хтось за туристичною інформацією, хтось за подарунками для рідних та близьких, а хтось за подорожами та емоціями від вражаючих краєвидів Хмельниччини.

Відвідувачі придбали близько 1800 одиниць сувенірної продукції з символікою міста Хмельницького на подарунки як хмельничанам, так і мешканцям інших куточків України, а також велика кількість сувенірів відправилась за кордон.

На тлі вимушеного переїзду до Хмельницького, 1876 осіб ближче ознайомились з нашим містом завдяки індивідуальним та благодійним екскурсіям, які регулярно проводив краєзнавець та поет Ігор Байдак, а також екскурсовод Оксана Степанова та вихованці гуртка «Історичне краєзнавство» гімназії №2.

Близько 120 осіб досліджували у своїх подорожах пам’ятки архітектури та відкривали для себе унікальну природу нашого краю.

«Неймовірно! Невже це Україна?!», – дивувались вони.

Крім того, проведено більше десятка різноманітних заходів краєзнавчої та туристичної тематики, серед яких – вечори поезії, дитячі майстер-класи і цікаві практики для дорослих, ігри-знайомства з містом для дітей та молоді, екскурсії-знайомства з діяльністю ТІЦ для студентів – майбутніх фахівців з туризму, популяризація туризму на Хмельниччині в ефірах місцевих телеканалів та шляхом багаточисленних репортажів для телебачення.

Попри всі складнощі, маємо багато планів і на наступний рік, адже віримо в перемогу і не падаємо духом!», – розповіла в.о. директора КП «Хмельницький туристично-інформаційний центр» Юлія Криворучко.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

9 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

11 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

12 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

14 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

15 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

15 години тому