Впродовж 2022 року «Хмельницький туристично-інформаційний центр» відвідали понад 3 тисячі осіб

Фото: https://khm.gov.ua/

КП «Хмельницький туристично-інформаційний центр» підбив підсумки діяльності у 2022 році. Загалом протягом року до Центру, який знаходиться за адресою: вул. Проскурівська, 40, поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка, завітали 3270 відвідувачів.

«Хтось за туристичною інформацією, хтось за подарунками для рідних та близьких, а хтось за подорожами та емоціями від вражаючих краєвидів Хмельниччини.

Відвідувачі придбали близько 1800 одиниць сувенірної продукції з символікою міста Хмельницького на подарунки як хмельничанам, так і мешканцям інших куточків України, а також велика кількість сувенірів відправилась за кордон.

На тлі вимушеного переїзду до Хмельницького, 1876 осіб ближче ознайомились з нашим містом завдяки індивідуальним та благодійним екскурсіям, які регулярно проводив краєзнавець та поет Ігор Байдак, а також екскурсовод Оксана Степанова та вихованці гуртка «Історичне краєзнавство» гімназії №2.

Близько 120 осіб досліджували у своїх подорожах пам’ятки архітектури та відкривали для себе унікальну природу нашого краю.

«Неймовірно! Невже це Україна?!», – дивувались вони.

Крім того, проведено більше десятка різноманітних заходів краєзнавчої та туристичної тематики, серед яких – вечори поезії, дитячі майстер-класи і цікаві практики для дорослих, ігри-знайомства з містом для дітей та молоді, екскурсії-знайомства з діяльністю ТІЦ для студентів – майбутніх фахівців з туризму, популяризація туризму на Хмельниччині в ефірах місцевих телеканалів та шляхом багаточисленних репортажів для телебачення.

Попри всі складнощі, маємо багато планів і на наступний рік, адже віримо в перемогу і не падаємо духом!», – розповіла в.о. директора КП «Хмельницький туристично-інформаційний центр» Юлія Криворучко.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне