За минулу добу на Хмельниччині виникло 4 пожежі різного характеру

Упродовж минулої доби вогнеборці чотири рази виїжджали на ліквідацію пожеж.

Так, 5 серпня об 11:16, ймовірно, коротке замикання призвело до пожежі приватного житлового будинку в с. Кадиївці Кам’янець-Подільського районуІз загорянням на площі 5 кв.м вогнеборцям 6 Державної пожежно-рятувальної частини вдалося миттю впоратись та не допустити його розповсюдження.

Неподалік обласного центру — між селами Давидківці та Шпичинці — горіла стерня. Вірогідно, причиною загоряння міг стати підпал. Пожежу, що поширилась на площу 24 га, гасили вогнеборці 37 ДПРЧ, а також бійці місцевої пожежної охорони с. Аркадіївці та аграрного підприємства “Хмельницьк-млин”.

Цього ж дня опівночі загорілась господарча споруда у приватному господарстві села Чижівка Ізяславського району. Пожежу ліквідовано спільними зусиллями бійців 13 ДПРЧ та МПК с. Білогородка, які не допустили її поширення.

Вже в ніч на 6 серпня — о 02:09 — спалахнула безгосподарча будівля на вул. Грушевського в м. Городок, з якою оперативно впорались рятувальники 39 ДПРЧ. Проте полум’я таки встигло добряче пошкодити перекриття споруди і домашні речі. Причина загоряння наразі з’ясовується.

В усіх випадках постраждалих не виявлено.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

2 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

2 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

4 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

5 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

5 години тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

6 години тому