За минулу добу на Хмельниччині виникло 4 пожежі різного характеру

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Упродовж минулої доби вогнеборці чотири рази виїжджали на ліквідацію пожеж.

Так, 5 серпня об 11:16, ймовірно, коротке замикання призвело до пожежі приватного житлового будинку в с. Кадиївці Кам’янець-Подільського районуІз загорянням на площі 5 кв.м вогнеборцям 6 Державної пожежно-рятувальної частини вдалося миттю впоратись та не допустити його розповсюдження.

Неподалік обласного центру — між селами Давидківці та Шпичинці — горіла стерня. Вірогідно, причиною загоряння міг стати підпал. Пожежу, що поширилась на площу 24 га, гасили вогнеборці 37 ДПРЧ, а також бійці місцевої пожежної охорони с. Аркадіївці та аграрного підприємства “Хмельницьк-млин”.

Цього ж дня опівночі загорілась господарча споруда у приватному господарстві села Чижівка Ізяславського району. Пожежу ліквідовано спільними зусиллями бійців 13 ДПРЧ та МПК с. Білогородка, які не допустили її поширення.

Вже в ніч на 6 серпня — о 02:09 — спалахнула безгосподарча будівля на вул. Грушевського в м. Городок, з якою оперативно впорались рятувальники 39 ДПРЧ. Проте полум’я таки встигло добряче пошкодити перекриття споруди і домашні речі. Причина загоряння наразі з’ясовується.

В усіх випадках постраждалих не виявлено.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне