За минулу добу на території Хмельницького району сталося дві ДТП з травмованими

В результаті аварій травмувалось двоє осіб. За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження і встановлюють усі обставини подій.
 
Так, 28 грудня близько 08:00 години 18-річний юнак за кермом автомобіля «Део», рухаючись по дорозі зі сторони села Пархомівці в напрямку села Пирогівці, допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 18-річний водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Хмельницької обласної лікарні.
 

https://hm.npu.gov.ua/

 
Того ж дня ще одна аварія сталася у Теофіполі по вулиці Богдана Хмельницького близького 11:30 години.47-річна водійка автомобіля «ВАЗ», рухаючись заднім ходом, допустила наїзд на 74-річну пенсіонерку. В результаті аварії остання отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Теофіпольської багатопрофільної лікарні.
 
В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження а ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.
Leave a Comment

Останні новини

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

2 години тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

3 години тому

На Хмельниччині чоловік, у якого виявили наркотики, намагався дати правоохоронцям 10 тисяч грн хабаря

Правоохоронці Хмельниччини повідомили про підозру 34-річному жителю м. Шепетівка у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні психотропної речовини в особливо великих…

4 години тому

Водія, який збив у Хмельницькому 5-річного хлопчика, засудили до п’яти з половиною років в’язниці

У Хмельницькому до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили 25-річного хмельничанина.

18 години тому

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

21 годину тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

24 години тому