За минулу добу на території Хмельницького району сталося дві ДТП з травмованими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
В результаті аварій травмувалось двоє осіб. За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження і встановлюють усі обставини подій.
 
Так, 28 грудня близько 08:00 години 18-річний юнак за кермом автомобіля «Део», рухаючись по дорозі зі сторони села Пархомівці в напрямку села Пирогівці, допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 18-річний водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Хмельницької обласної лікарні.
 

https://hm.npu.gov.ua/

 
Того ж дня ще одна аварія сталася у Теофіполі по вулиці Богдана Хмельницького близького 11:30 години.47-річна водійка автомобіля «ВАЗ», рухаючись заднім ходом, допустила наїзд на 74-річну пенсіонерку. В результаті аварії остання отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Теофіпольської багатопрофільної лікарні.
 
В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження а ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне