За сприяння поліції Хмельниччини у Чемеровецькому НВК № 1 з‘явилися унікальні навчальні матеріали

Працівники поліції, зокрема, голова поліцейської комісії Ігор Бухер та колишній випускник навчального закладу, а сьогодні — начальник Дунаєвецького відділу поліції Петро Фурман, презентували Чемеровецькому НВК № 1 стенди з унікальними навчальними матеріалами, які прикрасять кабінет історії та захисту Вітчизни. Про це інформує прес-служба правоохоронців. 

hm.npu.gov

Директор навчального закладу Тіна Собань, дякуючи правоохоронцям за такий подарунок, зазначила:— Довіра до Національної поліції з кожним роком росте. Кожен з дітей, які сидять у цьому залі, любить дивитися фільми про поліцію, спостерігати за її роботою. Вони є патріотами своєї країни і мають навчитися її захищати. І ви допомагаєте нам їх цьому навчити. Подібні заходи не лише позитивно впливають на довіру до поліції, знайомлять підлітків з професією, а й дозволяють нам виховати майбутнє покоління українських патріотів. 

Начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк розповів, що у навчальному закладі уже давно і успішно діє осередок молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА», створеного під егідою поліції. Члени руху активно пропагують серед молоді законослухняний та здоровий спосіб життя. 

hm.npu.gov

hm.npu.gov

Крім того, школярам показали виставку поліцейських автомобілів, зброї та спецзасобів, продемонстрували роботу службових собак, а також провели з ними профорієнтаційні бесіди. 

hm.npu.gov

Вибухотехніки розповіли школярам, як потрібно поводитись з підозрілими предметами, а працівники управління кадрового забезпечення ГУНП — про умови вступу до відомчих навчальних закладів.

hm.npu.gov

Варто сказати, що діти сповна віддячили поліцейським за такі гарні подарунки і у відповідь підготували гостям яскравий патріотичний концерт. 

hm.npu.gov

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому