За сприяння поліції Хмельниччини у Чемеровецькому НВК № 1 з‘явилися унікальні навчальні матеріали

11
Фото: hm.npu.gov

Працівники поліції, зокрема, голова поліцейської комісії Ігор Бухер та колишній випускник навчального закладу, а сьогодні — начальник Дунаєвецького відділу поліції Петро Фурман, презентували Чемеровецькому НВК № 1 стенди з унікальними навчальними матеріалами, які прикрасять кабінет історії та захисту Вітчизни. Про це інформує прес-служба правоохоронців. 

22

hm.npu.gov

Директор навчального закладу Тіна Собань, дякуючи правоохоронцям за такий подарунок, зазначила:— Довіра до Національної поліції з кожним роком росте. Кожен з дітей, які сидять у цьому залі, любить дивитися фільми про поліцію, спостерігати за її роботою. Вони є патріотами своєї країни і мають навчитися її захищати. І ви допомагаєте нам їх цьому навчити. Подібні заходи не лише позитивно впливають на довіру до поліції, знайомлять підлітків з професією, а й дозволяють нам виховати майбутнє покоління українських патріотів. 

Начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк розповів, що у навчальному закладі уже давно і успішно діє осередок молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА», створеного під егідою поліції. Члени руху активно пропагують серед молоді законослухняний та здоровий спосіб життя. 

9

hm.npu.gov

4

hm.npu.gov

Крім того, школярам показали виставку поліцейських автомобілів, зброї та спецзасобів, продемонстрували роботу службових собак, а також провели з ними профорієнтаційні бесіди. 

6

hm.npu.gov

Вибухотехніки розповіли школярам, як потрібно поводитись з підозрілими предметами, а працівники управління кадрового забезпечення ГУНП — про умови вступу до відомчих навчальних закладів.

77

hm.npu.gov

Варто сказати, що діти сповна віддячили поліцейським за такі гарні подарунки і у відповідь підготували гостям яскравий патріотичний концерт. 

8

hm.npu.gov

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне