За замах на вбивство трьох осіб у Кам’янці-Подільському поліцейські затримали 17-річного юнака

Події мали місце вчора, 9 січня, близько 12.00 години в приватному будинку в середмісті Кам’янця-Подільського. Жертвами нападника стали рідна бабуся, тітка та дядько.

Медиків і поліцейських викликали сусіди потерпілих, які почули з домогосподарства крики і звуки сутички.

hm.npu.gov.ua

Оперативно прибувши на місце події, правоохоронці знайшли в будинку трьох людей з численними порізами на обличчі та шиї. Як з’ясувалось, тілесні ушкодження потерпілим наніс 17-річний родич.

Затримали зловмисника буквально за декілька хвилин на одній із сусідніх вулиць. Увесь одяг молодика був закривавлений. У нього також вилучили знаряддя злочину — розкладний ніж зі слідами крові.

hm.npu.gov.ua

Під час спілкування з поліцейськими хлопець не зміг пояснити мотивів свого вчинку і поводився дещо неадекватно. Юнака затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Потерпілих госпіталізували до Кам’янець-Подільської міської лікарні.

hm.npu.gov.ua

По даному факту слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (через ст. 15) ККУ — замах на вбивство двох і більше осіб. Наразі юнакові вже оголосили підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому