19-річного юнака судитимуть за побиття шепетівчанина

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу 19-річного жителя одного із сіл Білогірського району.  Йому інкримінують нанесення умисних легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я  (частина 2 статті 125 Кримінального кодексу України).

За інформацією Хмельницького апеляційного суду,  близько 3 ночі 3 січня цього року в Шепетівці між юнаком та 30–річним шепетівчанином виникла суперечка. У ході якої обвинувачений кілька разів вдарив чоловіка в обличчя. Коли той впав на асфальт, ще раз наніс удар кулаком в голову. Зупинив побиття очевидець події.

Санкція інкримінованої статті Кримінального кодексу України передбачає покарання штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року. Або ж арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що шахрайка ошукала хмельничанку через Instagram. До Зарічанського відділу поліції звернулась 29-річна хмельничанка, яка повідомила, що її ошукали за допомогою популярної соціальної мережі Instagram. Ще наприкінці листопада минулого року у Інстаграмі молода жінка натрапила на оголошення про надання послуг психолога і провидиці та вирішила ними скористатися, аби вирішити проблеми особистого характеру. Наразі за даним фактом відкрите провадження за ч. 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Leave a Comment

Останні новини

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

14 хв. тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

5 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

5 години тому

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

22 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

1 день тому