19-річного юнака судитимуть за побиття шепетівчанина

1
Фото: magnolia-tv.com

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу 19-річного жителя одного із сіл Білогірського району.  Йому інкримінують нанесення умисних легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я  (частина 2 статті 125 Кримінального кодексу України).

За інформацією Хмельницького апеляційного суду,  близько 3 ночі 3 січня цього року в Шепетівці між юнаком та 30–річним шепетівчанином виникла суперечка. У ході якої обвинувачений кілька разів вдарив чоловіка в обличчя. Коли той впав на асфальт, ще раз наніс удар кулаком в голову. Зупинив побиття очевидець події.

Санкція інкримінованої статті Кримінального кодексу України передбачає покарання штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року. Або ж арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що шахрайка ошукала хмельничанку через Instagram. До Зарічанського відділу поліції звернулась 29-річна хмельничанка, яка повідомила, що її ошукали за допомогою популярної соціальної мережі Instagram. Ще наприкінці листопада минулого року у Інстаграмі молода жінка натрапила на оголошення про надання послуг психолога і провидиці та вирішила ними скористатися, аби вирішити проблеми особистого характеру. Наразі за даним фактом відкрите провадження за ч. 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне