Буревій на Хмельниччині: повалені дерева та розбиті автівки

Про події інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

10 березня о 07:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу м. Кам’янець – Подільський, на автодорозі H-03 Житомир-Чернівці, внаслідок поривів вітру впало дерево на проїжджу частину дороги та перешкоджає руху транспорту.

Повалене дерево повністю заблокувало проїзд трасою. Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Рятувальники 5 ДПРЧ виїхали на місце події та здійснили розпилення дерева, після чого його прибрали з проїжджої частини та змили залишки деревини.

Рятувальники ліквідували повалене дерево та звільнили шлях для транспорту Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Тим часом у Хмельницькому вітер став причиною ДТП. Інформація з’явилась на в Інстаграм-каналі “dtp_khm“.

Гілки впали на легківку на вулиці Гагаріна неподалік будівлі Хмельницької міської ради Фото: dtp_khm

Через сильний вітер гілки впали на легківку під час руху. Поки невідомо, чи хтось постраждав. На місці працюють патрульні. Відео “dtp_khm

Державна служба надзвичайних ситуацій оголосила штормове попередження на сьогодні, 10 березня. За прогнозами, у західних областях протягом доби пориви вітру сягатимуть 25-28 метрів на секунду, на решта території вдень 15-20 метрів на секунду. Майже у всіх регіонах пройдуть дощі, подекуди з мокрим снігом. Через сильні вітри оголошено ІІ (помаранчевий) рівень небезпеки.

Нагадаємо, 8 березня вогнеборці Хмельниччини вдало ліквідували дві пожежі. Через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення загорівся житловий будинок у селі Заслучне, що у Красилівському районі. Інша пожежа сталась на вул. Багалія в обласному центрі.

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

1 годину тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

2 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

3 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

3 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

6 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

6 години тому