Буревій на Хмельниччині: повалені дерева та розбиті автівки

Буревій на Хмельниччині: повалені дерева та розбиті автівки
Фото: dtp_khm

Про події інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

10 березня о 07:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу м. Кам’янець – Подільський, на автодорозі H-03 Житомир-Чернівці, внаслідок поривів вітру впало дерево на проїжджу частину дороги та перешкоджає руху транспорту.

Повалене дерево повністю заблокувало проїзд трасою. Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Рятувальники 5 ДПРЧ виїхали на місце події та здійснили розпилення дерева, після чого його прибрали з проїжджої частини та змили залишки деревини.

Рятувальники ліквідували повалене дерево та звільнили шлях для транспорту Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Тим часом у Хмельницькому вітер став причиною ДТП. Інформація з’явилась на в Інстаграм-каналі “dtp_khm“.

Гілки впали на легківку на вулиці Гагаріна неподалік будівлі Хмельницької міської ради Фото: dtp_khm

Через сильний вітер гілки впали на легківку під час руху. Поки невідомо, чи хтось постраждав. На місці працюють патрульні. Відео “dtp_khm

Державна служба надзвичайних ситуацій оголосила штормове попередження на сьогодні, 10 березня. За прогнозами, у західних областях протягом доби пориви вітру сягатимуть 25-28 метрів на секунду, на решта території вдень 15-20 метрів на секунду. Майже у всіх регіонах пройдуть дощі, подекуди з мокрим снігом. Через сильні вітри оголошено ІІ (помаранчевий) рівень небезпеки.

Нагадаємо, 8 березня вогнеборці Хмельниччини вдало ліквідували дві пожежі. Через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення загорівся житловий будинок у селі Заслучне, що у Красилівському районі. Інша пожежа сталась на вул. Багалія в обласному центрі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне