Камери спостереження допомогли поліцейським оперативно вирахувати чоловіка, який викрав дороговартісне обладнання

У Старокостянтинові крадіжку рухомого компресора, що належить ТОВ з міста Києва, поліцейським допомогло розкрити відео із встановлених у місті камер спостереження.

14 травня до Старокостянтинівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа із території неподалік мосту біля річки Случ викрала дороговартісне обладнання — рухомий компресор марки ПКСД-5.25, що належить столичному ТОВ, яке, власне, виконує роботи з ремонту цього мосту.

Переглянувши відео з міських камер спостереження, поліцейські встановили, що вночі на місце крадіжки приїхав невідомий на тракторі, приєднав компресор до транспортного засобу і поїхав. Правоохоронці відслідкували напрямок його руху і, провівши ще ряд оперативно-розшукових заходів, встановили, що крадіжку скоїв 56-річний житель сусіднього Полонського району. Викрадений компресор він заховав неподалік свого села. 

І трактор, і викрадений компресор поліцейські вилучили. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

3 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

3 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

5 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

8 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

8 години тому