Під час рейду в рамках операції «Нерест» на Старокостянтинівщині правоохоронці виявили одразу трьох браконьєрів

Нагадаємо, що наразі триває загальнодержавна операція «Нерест», у рамках якої правоохоронці проводять регулярні рейди по виявленню браконьєрів.

Так, декілька днів тому на Старокостянтинівщині працівники поліції виявили одразу трьох зловмисників, які в період нересту ловили рибу за допомогою «фаток», що є забороненим знаряддям лову.

https://hm.npu.gov.ua

Так, у селі Красносілка вночі на річці Случ правоохоронці виявили 53-річного місцевого жителя, який незаконно виловив 118 рибин краснопірки. 

Наступного дня у цьому ж селі поліцейські виявили ще одного браконьєра — 27-річного місцевого жителя. У нього теж вилучили фатку та 257 рибин.

https://hm.npu.gov.ua

А в селі Самчики на тій же річці Случ 43-річний місцевий житель, на щастя, не встиг наловити багато риби. У нього вилучили фатку і 47 рибин — пліток та карасів.

У всіх трьох випадках працівники Старокостянтинівського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) ККУ. Такі дії караються штрафом від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

17 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

18 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

18 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

20 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

22 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

23 години тому