Камери спостереження допомогли поліцейським оперативно вирахувати чоловіка, який викрав дороговартісне обладнання

Фото: https://hm.npu.gov.ua

У Старокостянтинові крадіжку рухомого компресора, що належить ТОВ з міста Києва, поліцейським допомогло розкрити відео із встановлених у місті камер спостереження.

14 травня до Старокостянтинівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа із території неподалік мосту біля річки Случ викрала дороговартісне обладнання — рухомий компресор марки ПКСД-5.25, що належить столичному ТОВ, яке, власне, виконує роботи з ремонту цього мосту.

Переглянувши відео з міських камер спостереження, поліцейські встановили, що вночі на місце крадіжки приїхав невідомий на тракторі, приєднав компресор до транспортного засобу і поїхав. Правоохоронці відслідкували напрямок його руху і, провівши ще ряд оперативно-розшукових заходів, встановили, що крадіжку скоїв 56-річний житель сусіднього Полонського району. Викрадений компресор він заховав неподалік свого села. 

І трактор, і викрадений компресор поліцейські вилучили. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне