Хмельницькі школярі познайомились з роботою поліцейських-кінологів

Сьогодні до кінологічного центру Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області завітали третьокласники ЗОШ № 1. Дітей не тільки познайомили з роботою кінологів, а й почастували на справжній польовій кухні та подарували тематичні сувеніри. Про це повідомляє сайт поліцейських.

hm.npu.gov

Спочатку Олексій Дяк, начальник кінологічного центру ГУНП, провів діткам невеличку лекцію, щоб вони зрозуміли, куди потрапили і чим займаються кінологи. А далі юних гостей познайомили з чотирилапими помічниками кінологів, продемонстрували, які функції вони виконують.

hm.npu.gov

Дітки побачили, як собаки затримують злочинців, шукають зниклі предмети і людей. Особливо вразив школярів показовий виступ бійців спецпідрозділу «КОРД» разом із їхньою штурмовою собакою Ніком.

hm.npu.gov

hm.npu.gov

Хлопчикам та дівчаткам теж дали змогу випробувати себе у ролі кінологів. Дитячій радості не було меж, коли чотирилапі поліцейські слухняно виконували їхні команди.

hm.npu.gov

А на завершення третьокласників ще й накормили на справжній польовій кухні, ознайомили з роботою гуртка «Юний кінолог» та запросили вступати до його лав. Тож найближчим часом в кінологічному центрі чекають на юних помічників.

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські врятували 24-річного чоловіка, який намагався скоїти самогубство. Чоловік намагався стрибнути з багатоповерхівки, проте поліцейським вдалося вмовити його полишити такі наміри і спуститися з будівлі. Вранці 23 квітня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на технічному балконі 8-го поверху багатоповерхівки, що по Старокостянтинівському шосе перебуває 24-річний місцевий житель, який має намір покінчити життя самогубством, стрибнувши з будівлі.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому