У Хмельницькому поліцейські врятували 24-річного чоловіка, який намагався скоїти самогубство

У Хмельницькому поліцейські врятували 24-річного чоловіка, який намагався скоїти самогубство
Фото: hm.npu.gov

Чоловік намагався стрибнути з багатоповерхівки, проте поліцейським вдалося вмовити його полишити такі наміри і спуститися з будівлі.

Сьогодні вранці на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на технічному балконі 8-го поверху багатоповерхівки, що по Старокостянтинівському шосе перебуває 24-річний місцевий житель, який має намір покінчити життя самогубством, стрибнувши з будівлі.

hm.npu.gov

На місце події одразу виїхали патрульні та слідчо-оперативна група Хмельницького відділу поліції. У ході тривалої розмови з чоловіком поліцейським вдалося вмовити його покинути свої наміри, після чого слідчий Віталій Коржук затягнув молодика, який тримався на захисній решітці балкона, всередину і передав його для обстеження медикам.

Наразі мотиви, які штовхнули чоловіка на такий крок, встановлюються.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що працівники Ярмолинецького відділу поліції розшукали родину трирічного хлопчика, якого близько третьої години ночі у селі Правдівка, що на Хмельниччині, знайшла продавчиня нічного магазину. Магазин розташований поруч з трасою державного значення «Житомир — Чернівці». Саме тому жінка була дуже здивована, що маленький хлопчик бродить уздовж дороги без супроводу дорослих. Малюк сказав, що його звати Артемом, але де його батьки — розповісти не зміг.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне