Хмельницькі школярі познайомились з роботою поліцейських-кінологів

1
Фото: hm.npu.gov

Сьогодні до кінологічного центру Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області завітали третьокласники ЗОШ № 1. Дітей не тільки познайомили з роботою кінологів, а й почастували на справжній польовій кухні та подарували тематичні сувеніри. Про це повідомляє сайт поліцейських.

2

hm.npu.gov

Спочатку Олексій Дяк, начальник кінологічного центру ГУНП, провів діткам невеличку лекцію, щоб вони зрозуміли, куди потрапили і чим займаються кінологи. А далі юних гостей познайомили з чотирилапими помічниками кінологів, продемонстрували, які функції вони виконують.

3

hm.npu.gov

Дітки побачили, як собаки затримують злочинців, шукають зниклі предмети і людей. Особливо вразив школярів показовий виступ бійців спецпідрозділу «КОРД» разом із їхньою штурмовою собакою Ніком.

4

hm.npu.gov

5

hm.npu.gov

Хлопчикам та дівчаткам теж дали змогу випробувати себе у ролі кінологів. Дитячій радості не було меж, коли чотирилапі поліцейські слухняно виконували їхні команди.

7

hm.npu.gov

А на завершення третьокласників ще й накормили на справжній польовій кухні, ознайомили з роботою гуртка «Юний кінолог» та запросили вступати до його лав. Тож найближчим часом в кінологічному центрі чекають на юних помічників.

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські врятували 24-річного чоловіка, який намагався скоїти самогубство. Чоловік намагався стрибнути з багатоповерхівки, проте поліцейським вдалося вмовити його полишити такі наміри і спуститися з будівлі. Вранці 23 квітня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на технічному балконі 8-го поверху багатоповерхівки, що по Старокостянтинівському шосе перебуває 24-річний місцевий житель, який має намір покінчити життя самогубством, стрибнувши з будівлі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне