Хмельницькій міській владі поскаржились на керуючу компанію: пообіцяли розібратись

У Хмельницькій міській раді відбулася традиційна пряма телефонна лінія. Цього разу з жителями громади спілкувалася керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій. Загалом впродовж відведеної години пролунало чотири телефонних дзвінки. Інформує НГП.

Першою зателефонувала мешканка будинку №88, що на проспекті Миру. Жінка розповіла, що в її помешканні вже майже рік протікає стеля, через що у кімнатах на стінах з’явилася цвіль. Що неодноразово зверталася до Керуючої компанії «ДОМКОМ Хмельницький», яка обслуговує п’ятиповерхівку. Працівники приватної керуючої компанії виконали ремонт лише частково. Заборгованості за житлово-комунальні послуги жінка не має. Подібна ситуація склалася також у її сусідів.

«У місті є випадки, коли мешканці відмовляються від обслуговування будинків цією керуючою компанією. Ваше звернення належить до компетенції Департаменту інфраструктури міста. Ми направимо його на розгляд і надамо Вам відповідь», – розповіла керуюча справами Олія Сабій, спілкуючись із  заявницею.

Посадовець доручила відповідним службам опрацювати це звернення і вжити заходів для допомоги пенсіонерці.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

3 хв. тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

15 хв. тому

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

3 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

3 дні тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

3 дні тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

3 дні тому