Хмельницькій міській владі поскаржились на керуючу компанію: пообіцяли розібратись

Фото: https://ngp-ua.info/

У Хмельницькій міській раді відбулася традиційна пряма телефонна лінія. Цього разу з жителями громади спілкувалася керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій. Загалом впродовж відведеної години пролунало чотири телефонних дзвінки. Інформує НГП.

Першою зателефонувала мешканка будинку №88, що на проспекті Миру. Жінка розповіла, що в її помешканні вже майже рік протікає стеля, через що у кімнатах на стінах з’явилася цвіль. Що неодноразово зверталася до Керуючої компанії «ДОМКОМ Хмельницький», яка обслуговує п’ятиповерхівку. Працівники приватної керуючої компанії виконали ремонт лише частково. Заборгованості за житлово-комунальні послуги жінка не має. Подібна ситуація склалася також у її сусідів.

«У місті є випадки, коли мешканці відмовляються від обслуговування будинків цією керуючою компанією. Ваше звернення належить до компетенції Департаменту інфраструктури міста. Ми направимо його на розгляд і надамо Вам відповідь», – розповіла керуюча справами Олія Сабій, спілкуючись із  заявницею.

Посадовець доручила відповідним службам опрацювати це звернення і вжити заходів для допомоги пенсіонерці.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне