Хмельницький ТОРівець Сергій Піменов здобув перемогу на чемпіонаті з армспорту

У ваговій категорії 90+ Сергій здобув перемогу у змаганні на праву руку і посів друге місце у жимі лівою рукою. Про це інформує сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

У Хмельницькому пройшов чемпіонат області з армспорту. І вже традиційно свій титул найсильнішого армреслера Хмельниччини підтвердив Сергій Піменов, інспектор взводу №1 роти тактико-оперативного реагування (ТОР) управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

У ваговій категорії 90+ Сергій здобув перемогу у змаганні на праву руку і посів друге місце у жимі лівою рукою.

hm.npu.gov

Варто зазначити, що Сергій Піменов уже 10 років займається армспортом. Відтак, хлопець здобув безліч нагород як на обласному, так і на загальноукраїнському рівнях.

Особовий склад поліції Хмельницької області щиро вітає колегу з черговою перемогою і бажає Сергію подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Нагадаємо, що Хмельницькі поліцейські стали переможцями з кросфіту серед працівників силових структур. У турнірі змагалося 10 команд. І приємно, що більшість призових місць посіли поліцейські — «золото» отримали бійці спецпідрозділу «КОРД», а «бронзу» — патрульні поліцейські. 24 лютого, в Хмельницькому пройшли змагання з функціонального багатоборства серед працівників силових структур. Загалом у турнірі взяло участь 10 команд, які змагалися у трьох раундах. Приємно, що працівники поліції продемонстрували чудову фізичну форму і зайняли більшість переможного п’єдесталу. Так, беззаперечними лідерами змагань стали бійці спецпідрозділу «КОРД», друге місце посіли працівники УСБУ, а «бронзу» здобули патрульні поліцейські. Керівництво і увесь особовий склад поліції Хмельницької області вітають хлопців з перемогою і бажають подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Leave a Comment

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

5 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

6 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

8 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

9 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

10 години тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

10 години тому