Хмельницькі поліцейські стали переможцями з кросфіту серед працівників силових структур

13
Фото: hm.npu.gov

Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, у турнірі змагалося 10 команд. І приємно, що більшість призових місць посіли поліцейські — «золото» отримали бійці спецпідрозділу «КОРД», а «бронзу» — патрульні поліцейські.

Вчора, 24 лютого, в Хмельницькому пройшли змагання з функціонального багатоборства серед працівників силових структур.

Загалом у турнірі взяло участь 10 команд, які змагалися у трьох раундах. Приємно, що працівники поліції продемонстрували чудову фізичну форму і зайняли більшість переможного п’єдесталу. Так, беззаперечними лідерами змагань стали бійці спецпідрозділу «КОРД», друге місце посіли працівники УСБУ, а «бронзу» здобули патрульні поліцейські.

Керівництво і увесь особовий склад поліції Хмельницької області вітають хлопців з перемогою і бажають подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Нагадаємо, що полісмени готуються до виборів. Вони пройшли тактико-спеціальні навчання. Головне управління Нацполіції в Хмельницькій області виступило ініціатором проведення масштабних навчань. До них залучили не тільки поліцейських, а й медиків та рятувальників. У ході тренувань відпрацьовувався алгоритм дій та взаємодія екстрених служб під час виникнення правопорушень та різного роду надзвичайних ситуацій під час виборчого процесу. У навчаннях взяли участь керівництво та працівники управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області, заступники з цього напрямку усіх територіальних підрозділів поліції. Також вибухотехніки, зв’язківці, кінологи та спецпризначенці. Крім того, для відпрацювання взаємодії до навчань долучилися медики та рятувальники. Під час навчань розіграли близько півдесятка сценаріїв. Це і куріння в приміщенні виборчої дільниці чи поява там у нетверезому стані. Підкуп виборців та агресивний спротив працівникам поліції, задимлення та виявлення підозрілих предметів і вибухівки тощо.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне