Хмельницький ТОРівець Сергій Піменов здобув перемогу на чемпіонаті з армспорту

1
Фото: hm.npu.gov

У ваговій категорії 90+ Сергій здобув перемогу у змаганні на праву руку і посів друге місце у жимі лівою рукою. Про це інформує сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

У Хмельницькому пройшов чемпіонат області з армспорту. І вже традиційно свій титул найсильнішого армреслера Хмельниччини підтвердив Сергій Піменов, інспектор взводу №1 роти тактико-оперативного реагування (ТОР) управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

У ваговій категорії 90+ Сергій здобув перемогу у змаганні на праву руку і посів друге місце у жимі лівою рукою.

2

hm.npu.gov

Варто зазначити, що Сергій Піменов уже 10 років займається армспортом. Відтак, хлопець здобув безліч нагород як на обласному, так і на загальноукраїнському рівнях.

Особовий склад поліції Хмельницької області щиро вітає колегу з черговою перемогою і бажає Сергію подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Нагадаємо, що Хмельницькі поліцейські стали переможцями з кросфіту серед працівників силових структур. У турнірі змагалося 10 команд. І приємно, що більшість призових місць посіли поліцейські — «золото» отримали бійці спецпідрозділу «КОРД», а «бронзу» — патрульні поліцейські. 24 лютого, в Хмельницькому пройшли змагання з функціонального багатоборства серед працівників силових структур. Загалом у турнірі взяло участь 10 команд, які змагалися у трьох раундах. Приємно, що працівники поліції продемонстрували чудову фізичну форму і зайняли більшість переможного п’єдесталу. Так, беззаперечними лідерами змагань стали бійці спецпідрозділу «КОРД», друге місце посіли працівники УСБУ, а «бронзу» здобули патрульні поліцейські. Керівництво і увесь особовий склад поліції Хмельницької області вітають хлопців з перемогою і бажають подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне