На Ярмолинеччині горів житловий будинок

Ярмолинецькі рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку не допустивши перекидання вогню на сусідні будівлі. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

24 квітня о 18:11 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Сутківці що на Ярмолинеччині.

km.dsns.gov.

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 22 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу палало 71 кв.м горища.
Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу, а також не допущено перекидання вогню на сусідні будівлі. Локалізація пожежі відбулась о 18:25, а остаточна її ліквідація – о 18:32.

Ймовірно, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.
Під час пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що працівники ДСНС рятували автомобілі від знищення вогнем. 22 квітня о 18:09 на пункт зв’язку 19 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 2110 на вул. Першого Травня у місті Старокостянтинів. Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників. На момент прибуття підрозділу полум’ям було охоплено частину автівки. За лічені хвилини вогнеборцям вдалось миттю зупинити вогонь, тим самим врятувавши від знищення транспортний засіб. Пожежу було локалізовано о 18:15 та ліквідовано – о 18:17. Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Leave a Comment

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

4 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

5 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

8 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

9 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

10 години тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

10 години тому