22 квітня працівники ДСНС рятували автомобілі від знищення вогнем

Фото: km.dsns.gov.ua

22 квітня о 18:09 на пункт зв’язку 19 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 2110 на вул. Першого Травня у місті Старокостянтинів.

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників. На момент прибуття підрозділу полум’ям було охоплено частину автівки. За лічені хвилини вогнеборцям вдалось миттю зупинити вогонь, тим самим врятувавши від знищення транспортний засіб. Пожежу було локалізовано о 18:15 та ліквідовано – о 18:17. Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Про подію інформує Старокостянтинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

В цей же день о 20:04 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля на вул. Князів Коріатовичів в м. Кам’янець-Подільський.

Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття на місце події вогнеборців, вогонь охопив моторний відсік автомобіля. Завдяки злагодженим та оперативним діям надзвичайників пожежу було локалізовано о 20:11 та ліквідовано о 20:12. Проте вогонь встиг добряче пошкодити автівку. Внаслідок події ніхто не постраждав. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання.

Нагадаємо, що у Славутському районі 37-річний чоловік скоїв розбійний напад на односельця. Події мали місце в селі Старий Кривин Славутського району 22 квітня близько 2-ї години ночі. Одразу після повідомлення потерпілого на місце виїхала слідчо-оперативна група Славутського відділу поліції, і впродовж години розбійника затримали.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне