На Ярмолинеччині горів житловий будинок

1
Фото: km.dsns.gov.

Ярмолинецькі рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку не допустивши перекидання вогню на сусідні будівлі. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

24 квітня о 18:11 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Сутківці що на Ярмолинеччині.

2

km.dsns.gov.

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 22 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу палало 71 кв.м горища.
Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу, а також не допущено перекидання вогню на сусідні будівлі. Локалізація пожежі відбулась о 18:25, а остаточна її ліквідація – о 18:32.

Ймовірно, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.
Під час пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що працівники ДСНС рятували автомобілі від знищення вогнем. 22 квітня о 18:09 на пункт зв’язку 19 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 2110 на вул. Першого Травня у місті Старокостянтинів. Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників. На момент прибуття підрозділу полум’ям було охоплено частину автівки. За лічені хвилини вогнеборцям вдалось миттю зупинити вогонь, тим самим врятувавши від знищення транспортний засіб. Пожежу було локалізовано о 18:15 та ліквідовано – о 18:17. Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне