На Хмельниччині поліцейські затримали чоловіка, який пограбував батька своєї цивільної дружини

Фото: http://nadbugom.in.ua

Працівники кримінальної поліції Хмельниччини спільно зі слідчими затримали чоловіка, підозрюваного у вчиненні пограбування пенсіонера.

76-річний мешканець одного з сіл Красилівського району приїхав у Шепетівку, аби отримати кошти за оренду земельного паю. На ніч залишився у доньки, яка мешкала у селі неподалік райцентру. Коли ж наступного ранку йшов до автостанції, аби повернутися до свого села, його пограбували. У чоловіка відібрали жилетку, у якій були 6000 гривень, отримані за оренду землі, особисті документи та банківські картки.

На місце події за викликом виїхала слідчо-оперативна група Шепетівського відділу поліції. Поліцейські швидко встановили коло осіб, які могли бути причетними до вчинення злочину. Головним підозрюваним став 32-річний співмешканець доньки потерпілого, який раніше уже не раз притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і пограбувань. Згодом поруч з будинком, де він мешкав, знайшли викрадену у дідуся жилетку, а його цивільна дружина розповіла, що того ж дня вранці він дав їй 3 тисячі гривень.

Грабіжника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Хмельницькому розпочав свою роботу сектор, який обслуговуватиме пенсіонерів системи МВС.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне