На Хмельниччині рятувальники звільнили чоловіка із зачиненої квартири

Як інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області, рятувальники допомогли відчинити двері квартири, всередині якої чоловік потребував медичної допомоги.

27 лютого о 15:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від шепетівчанина, який проживає у багатоквартирному будинку на Проспекті Миру. Чоловік просив допомогти відчинити вхідні двері його квартири, оскільки сам він не у змозі це зробити через ймовірний перелом ноги. Відтак медики не могли потрапити всередину квартири для надання допомоги постраждалому.

km.dsns.gov

Рятувальникам 21 Державної пожежно-рятувальної частини, котрі негайно прибули за викликом, за допомогою шанцевого інструменту вдалось відчинити вхідні двері квартири та врятувати потерпілого, забезпечивши  доступ медичних працівників для надання необхідної медичної допомоги.

Нагадаємо, що у Хмельницькому, під час гасіння пожежі у квартирі, вогнеборці врятували жінку. 27 лютого о 10:34 на Оперативно-координаційний центр Головного управління надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 9-му поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Подільській в обласному центрі. Негайно за викликом було спрямовано підрозділи 1 Державного пожежно-рятувального загону м.Хмельницький. Гасіння пожежі  відбувалось як зовні – з автодрабини, так і зсередини квартири. Через сильне задимлення і надмірне пожежне навантаження бійцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання і зору. Під час розвідки було врятовано 50-річну жінку, яку вогнеборці вивели сходовою клітиною на повітря та передали працівникам «швидкої» для надання необхідної медичної допомоги. Загоряння площею 20 кв.м вдалось оперативно ліквідувати та запобігти подальшому його поширенню, тим самим врятувавши від вогню сусідні квартири. Локалізація пожежі відбулась об 11:01, її остаточна ліквідація – об 11:08.

Leave a Comment

Останні новини

Водія, який збив у Хмельницькому 5-річного хлопчика, засудили до п’яти з половиною років в’язниці

У Хмельницькому до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили 25-річного хмельничанина.

4 години тому

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

7 години тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

9 години тому

У Кам’янці-Подільському сталася ДТП, у якій травмувалась 77-річна пасажирка

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 6 травня, близько 11:00 години на вʼїзді у місто неподалік села Лисогірка.

9 години тому

На Хмельниччині у держустанові без тендеру закупили електровелосипедів на суму 1,8 млн грн

Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького домоглися у судовому порядку повернення незаконно витрачених державних коштів на закупівлю електровелосипедів.

14 години тому

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

1 день тому