На Хмельниччині рятувальники звільнили чоловіка із зачиненої квартири

11
Фото: km.dsns.gov

Як інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області, рятувальники допомогли відчинити двері квартири, всередині якої чоловік потребував медичної допомоги.

27 лютого о 15:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від шепетівчанина, який проживає у багатоквартирному будинку на Проспекті Миру. Чоловік просив допомогти відчинити вхідні двері його квартири, оскільки сам він не у змозі це зробити через ймовірний перелом ноги. Відтак медики не могли потрапити всередину квартири для надання допомоги постраждалому.

12

km.dsns.gov

Рятувальникам 21 Державної пожежно-рятувальної частини, котрі негайно прибули за викликом, за допомогою шанцевого інструменту вдалось відчинити вхідні двері квартири та врятувати потерпілого, забезпечивши  доступ медичних працівників для надання необхідної медичної допомоги.

Нагадаємо, що у Хмельницькому, під час гасіння пожежі у квартирі, вогнеборці врятували жінку. 27 лютого о 10:34 на Оперативно-координаційний центр Головного управління надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 9-му поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Подільській в обласному центрі. Негайно за викликом було спрямовано підрозділи 1 Державного пожежно-рятувального загону м.Хмельницький. Гасіння пожежі  відбувалось як зовні – з автодрабини, так і зсередини квартири. Через сильне задимлення і надмірне пожежне навантаження бійцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання і зору. Під час розвідки було врятовано 50-річну жінку, яку вогнеборці вивели сходовою клітиною на повітря та передали працівникам «швидкої» для надання необхідної медичної допомоги. Загоряння площею 20 кв.м вдалось оперативно ліквідувати та запобігти подальшому його поширенню, тим самим врятувавши від вогню сусідні квартири. Локалізація пожежі відбулась об 11:01, її остаточна ліквідація – об 11:08.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне