У Хмельницькому, під час гасіння пожежі у квартирі, вогнеборці врятували жінку (ВІДЕО)

2
Фото: km.dsns.gov

27 лютого о 10:34 на Оперативно-координаційний центр Головного управління надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 9-му поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Подільській в обласному центрі. Про це інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

11

km.dsns.gov

Негайно за викликом було спрямовано підрозділи 1 Державного пожежно-рятувального загону м.Хмельницький. Гасіння пожежі  відбувалось як зовні – з автодрабини, так і зсередини квартири. Через сильне задимлення і надмірне пожежне навантаження бійцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання і зору. Під час розвідки було врятовано 50-річну жінку, яку вогнеборці вивели сходовою клітиною на повітря та передали працівникам «швидкої» для надання необхідної медичної допомоги.

3

km.dsns.gov

Загоряння площею 20 кв.м вдалось оперативно ліквідувати та запобігти подальшому його поширенню, тим самим врятувавши від вогню сусідні квартири. Локалізація пожежі відбулась об 11:01, її остаточна ліквідація – об 11:08.

4

km.dsns.gov

Загалом до гасіння залучалось 14 рятувальників на 5-ти одиницях спецтехніки. Причину пожежі з’ясовують фахівці.

Нагадаємо, що на Хмельниччині вночі горіли дві автівки: Daewoo Lanos та BMW. Спочатку зайнялось у селі Панівці, що у Білогірському районі. Там спалахнуло за півгодини до півночі. У житловому секторі загорівся сарай. Вогонь пошкодив покриття. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Попередні збитки  – 800 грн. Нещасних випадків на пожежі не було. Вже майже на світанку горіло на Теофіпольщині. Цього разу пожежа спалахнула прямо на автодорозі поблизу села Караїна. Горів “Део Ланос”. Вогонь знищив автівку. Ймовірна причина пожежі – коротке  замкнення електромережі автомобіля. Збитки встановлюються. Нещасних випадків на пожежі не було.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне