На одній з центральних вулиць Хмельницького впорядкують рекламні вивіски

Хмельницька міська рада затвердила дизайн-код вулиці Кам’янецької, що є однією з центральних вулиць міста. Тепер рекламні вивіски тут мають гармонійно виглядати з будівлями, на яких розміщені.

Про це повідомив Суспільне заступник міського голови Микола Ваврищук.

З його слів, концепцію дизайн-коду вулиці Кам’янецької розробило міське управління архітектури.

“Наразі підприємці, що захочуть затвердити в управлінні свою рекламну вивіску до фасаду будівлі на Кам’янецькій, мають виготовити її, згідно до рекомендацій. Також вивіски мають змінювати ті підприємці, в яких теперішнє зображення не відповідає заданій концепції”, — зазначив Микола Ваврищук.

 
Основна вимога до зовнішнього вигляду самої конструкції – об’ємні літери. До фасаду кожної будівлі на Кам’янецькій розробили технічні характеристики: якої висоти, товщини, розміру може бути вивіска саме на цьому будинку, розповів посадовець.

Підприємцям, каже, дали термін на кілька місяців, аби змінити її.

“Це потребує часу і коштів. Є підприємці, які або не розуміють для чого міняти вивіску, або категорично проти цього. Ми будемо з ними працювати і пояснювати, яким чином впроваджуватимемо все далі. Якщо підприємці не пристануть на ці умови за відведений їм час — вивіски ми будемо демонтовувати”, — додав Микола Ваврищук.

 

Leave a Comment

Останні новини

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

19 хв. тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

31 хв. тому

Прокуратура через суд повернула громадам Шепетівщини землі природно-заповідного фонду, які потрапили у «приватні руки»

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн.

5 години тому

У Хмельницькому сталася ДТП, у якій травмувалась пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 травня, близько 20:00 години по вул. Подільській.

5 години тому

“Бізнесу вигідно наймати ветеранів: їх завтра не мобілізують”, — головні тези з форуму для підприємців

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

6 години тому

Розподіл електричної енергії споживачам відновлено

За інформацією НЕК «Укренерго» станом на 09:00 ранку ситуація в енергосистемі стабілізувалась, дію графіків аварійних відключень та обмеження споживання електричної…

8 години тому