На одній з центральних вулиць Хмельницького впорядкують рекламні вивіски

Фото: https://suspilne.media/

Хмельницька міська рада затвердила дизайн-код вулиці Кам’янецької, що є однією з центральних вулиць міста. Тепер рекламні вивіски тут мають гармонійно виглядати з будівлями, на яких розміщені.

Про це повідомив Суспільне заступник міського голови Микола Ваврищук.

З його слів, концепцію дизайн-коду вулиці Кам’янецької розробило міське управління архітектури.

“Наразі підприємці, що захочуть затвердити в управлінні свою рекламну вивіску до фасаду будівлі на Кам’янецькій, мають виготовити її, згідно до рекомендацій. Також вивіски мають змінювати ті підприємці, в яких теперішнє зображення не відповідає заданій концепції”, — зазначив Микола Ваврищук.

 
Основна вимога до зовнішнього вигляду самої конструкції – об’ємні літери. До фасаду кожної будівлі на Кам’янецькій розробили технічні характеристики: якої висоти, товщини, розміру може бути вивіска саме на цьому будинку, розповів посадовець.

Підприємцям, каже, дали термін на кілька місяців, аби змінити її.

“Це потребує часу і коштів. Є підприємці, які або не розуміють для чого міняти вивіску, або категорично проти цього. Ми будемо з ними працювати і пояснювати, яким чином впроваджуватимемо все далі. Якщо підприємці не пристануть на ці умови за відведений їм час — вивіски ми будемо демонтовувати”, — додав Микола Ваврищук.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне