Очільниця департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА повернулась до виконання своїх посадових обов’язків

Очільниця департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА (ОВА) Ганна Богданович, яку працівники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції підозрювали в організації корупційної схеми, повернулась до виконання своїх посадових обов’язків.

Інформує ресурс ЖАР.INFO

Про це стало відомо з офіційної сторінки департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА. Так, за повідомленням департаменту посадовиця взяла участь у сьогоднішньому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що затримання відбувалось 27 квітня 2023 року. Посадовиця тоді відреагувала на ці події дописом на своїй сторінці в Фейсбуці, де дії поліції назвала “гоп-стопом в стилі 90-х”. Під домашнім арештом Ганна Богданович мала перебувати до 22 серпня 2023 року.

Відповідно до ухвали слідчого судді від посади її відсторонювали до 27 серпня 2023 року. Як стверджують наші джерела, на роботу вона вийшла ще вчора – 28 серпня.

Leave a Comment

Останні новини

Атомниками з ХАЕС закуплено ще одну партію з «Рою дронів» для ЗСУ

За частину винагороди працівників ХАЕС за підсумками роботи за 2023 рік волонтери Хмельницької АЕС придбали 9 квадрокоптерів DJI MATRICE 30T,…

1 годину тому

“Щоб люди побачили біль, який кожен з них переживає”: у Хмельницькому відкрили фотовиставку, присвячену загиблим героям

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх родин Хмельницької районної військової адміністрації відкрили виставку світлин "Вшановуємо пам'ять героїв України".

5 години тому

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

8 години тому

Власник товариства, який обвинувачується у злочинах проти нацбезпеки, поверне землю вартістю понад 1 млрд грн

Волочиська окружна прокуратура у судовому порядку повернула у комунальну власність земельні ділянки загальною площею 300 га.

1 день тому

На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень

Національна атомна компанія «Енергоатом» збирається збудувати залізобетонний завод у Нетішині – місті-супутнику Хмельницької АЕС.

1 день тому

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

1 день тому