Очільниця департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА повернулась до виконання своїх посадових обов’язків

Фото: ЖАР.INFO

Очільниця департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА (ОВА) Ганна Богданович, яку працівники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції підозрювали в організації корупційної схеми, повернулась до виконання своїх посадових обов’язків.

Інформує ресурс ЖАР.INFO

Про це стало відомо з офіційної сторінки департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА. Так, за повідомленням департаменту посадовиця взяла участь у сьогоднішньому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що затримання відбувалось 27 квітня 2023 року. Посадовиця тоді відреагувала на ці події дописом на своїй сторінці в Фейсбуці, де дії поліції назвала “гоп-стопом в стилі 90-х”. Під домашнім арештом Ганна Богданович мала перебувати до 22 серпня 2023 року.

Відповідно до ухвали слідчого судді від посади її відсторонювали до 27 серпня 2023 року. Як стверджують наші джерела, на роботу вона вийшла ще вчора – 28 серпня.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне