Один день з життя кам’янецьких вогнеборців: загасили дві автівки, врятували жінку і кота

Ось таким видалось друге березня для працівників Кам’янець-Подільського підрозділу ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Про це рятувальники розповіли на своїй офіційній сторінці в Facebook.

2 березня о 03:24 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що у с. Смотрич Кам’янець-Подільського району горить два автомобіля – ЗАЗ 1102 та вантажівка – МАЗ.

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які за лічені хвилини ліквідували пожежу автомобілів в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Пожежу локалізовано о 03:34, ліквідовано – о 03:38. Причину пожежі з’ясовують фахівці. Нещасних випадків на пожежі не було.

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області2 березня о 10:40 на номер Служби «101» надійшов дзвінок від червого поліції. Виникла необхідність надати допомогу у відкриванні дверей до квартири, де перебувала жінка і не виходила з дому уже тиждень. Рятувальники прибули до будинку на вул. Князів Коріотовичів, і за допомогою трьохколінної драбини здійснили відкривання дверей квартири через вікно третього поверху.

Жінка більше тижня не могла вийти з дому Фото: Гу ДСНС у Хмеельницькій області

І на завершення дня вогнеборці зняли з дерева кота. Бідна тварина просиділа там майже дві доби. Виліз  метрів. Там і застряг.

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 27 лютого до Служби порятунку «101» від чергового районних електромереж, приміщення яких  знаходяться у будівлі поблизу, надійшло повідомлення про пожежу сусідньої будівлі, що не експлуатується, на вул. Промисловій м.Нетіши. Негайно за викликом було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Застосувавши два стволи, бійці ДСНС оперативно впорались із пожежею площею 50 кв.м та запобігли подальшому розповсюдженню полум’я.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

3 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

3 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

4 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

5 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

7 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

8 години тому