Місто Нетішин: вогнеборці ліквідували пожежу будівлі та автомобіля

Місто Нетішин: вогнеборці ліквідували пожежу будівлі та автомобіля
Фото:

28 лютого о 21:35 до Служби порятунку «101» від чергового районних електромереж, приміщення яких знаходяться у будівлі поблизу, надійшло повідомлення про пожежу сусідньої будівлі, що не експлуатується, на вул. Промисловій. Негайно за викликом було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Застосувавши два стволи, бійці ДСНС оперативно впорались із пожежею площею 50 кв.м та запобігли подальшому розповсюдженню полум’я.

Пожежу локалізовано о 21:53, ліквідовано – о 22:00. Причина загоряння встановлюється. Загалом до ліквідації пожежі залучалось 12 рятувальників на 3-х одиницях спецтехніки.

1 березня о 04:02 надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 211440, що сталась у лісовому масиві неподалік ХАЕС. Негайно за викликом було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, загорівся моторний відсік автівки. На момент прибуття підрозділу вогнем був охоплений весь автомобіль. Вогнеборці оперативно загасили вогонь, не допустивши вибуху газобалонного обладнання, яким був оснащений легковик, а також запобігли перекиданню полум’я на лісовий масив.

Пожежу локалізовано о 04:11, ліквідовано – о 04:12. Причину пожежі з’ясовують фахівці.

Інформує 3-й державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що в перший день весни на Хмельниччині сталося дві пожежі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне