Патрульні долучились до заходу «Стоп булінг»

Сьогодні, 4 березня, шкільні офіцери поліції долучились до заходу «Стоп булінг», який проводили вихованці гімназії №2, що на Проспекті Миру. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Школярі провели флешмоб «Стоп булінг» та ознайомили усіх присутність із творчими роботами. Їх намалювали учні, аби привернути увагу до проблеми не тільки булінгу а й насилля в цілому, особливо у дитячому середовищі.

@khmelpolice

У другій частині заходу, патрульні провели відкритий урок для учнів 8 класу, під час якого розповіли дітям про явище булінгу, умови його виникнення, особливості перебігу, види, а головне його профілактику та шляхи подолання.

Патрульні пояснили дітям як захистити себе у разі настання подібної ситуації та наголосили на неприпустимості появі булінгу серед дітей. Вихованці гімназії активно долучались до обговорення, адже заняття проходило в теплій та дружній атмосфері.

@khmelpolice

Патрульні і надалі відвідуватимуть навчальні заклади з просвітницькою метою, адже діти – це наше майбутнє. Інспектори переконані, що проведення подібних заходів допоможе зробити перебування дітей у школах міста не тільки пізнавальним, а ще й цікавим та спокійним.

Нагадаємо, що автопарк поліції Хмельниччини поповнився новими автомобілями. Декілька місяців тому за сприяння Нацполіції та МВС конвойна служба поліції Хмельницької області отримала новий автомобіль «Fiat Doblo». А сьогодні, 4 березня — ще два сучасні автозаки «Ford Transit». Автомобілі призначені для перевезення затриманих і взятих під варту осіб до місць призначення. Зокрема, до судових установ для участі в судових засіданнях та місць проведення слідчих дій тощо. Автозаки «Ford Transit» максимально пристосовані до особливостей виконання завдань з конвоювання.

Leave a Comment

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

15 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

15 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

18 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

19 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

20 години тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

20 години тому