Патрульні долучились до заходу «Стоп булінг»

2
Фото: @khmelpolice

Сьогодні, 4 березня, шкільні офіцери поліції долучились до заходу «Стоп булінг», який проводили вихованці гімназії №2, що на Проспекті Миру. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Школярі провели флешмоб «Стоп булінг» та ознайомили усіх присутність із творчими роботами. Їх намалювали учні, аби привернути увагу до проблеми не тільки булінгу а й насилля в цілому, особливо у дитячому середовищі.

3

@khmelpolice

У другій частині заходу, патрульні провели відкритий урок для учнів 8 класу, під час якого розповіли дітям про явище булінгу, умови його виникнення, особливості перебігу, види, а головне його профілактику та шляхи подолання.

Патрульні пояснили дітям як захистити себе у разі настання подібної ситуації та наголосили на неприпустимості появі булінгу серед дітей. Вихованці гімназії активно долучались до обговорення, адже заняття проходило в теплій та дружній атмосфері.

1

@khmelpolice

Патрульні і надалі відвідуватимуть навчальні заклади з просвітницькою метою, адже діти – це наше майбутнє. Інспектори переконані, що проведення подібних заходів допоможе зробити перебування дітей у школах міста не тільки пізнавальним, а ще й цікавим та спокійним.

Нагадаємо, що автопарк поліції Хмельниччини поповнився новими автомобілями. Декілька місяців тому за сприяння Нацполіції та МВС конвойна служба поліції Хмельницької області отримала новий автомобіль «Fiat Doblo». А сьогодні, 4 березня — ще два сучасні автозаки «Ford Transit». Автомобілі призначені для перевезення затриманих і взятих під варту осіб до місць призначення. Зокрема, до судових установ для участі в судових засіданнях та місць проведення слідчих дій тощо. Автозаки «Ford Transit» максимально пристосовані до особливостей виконання завдань з конвоювання.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне